0738 - 41 99 92kajs-marie@lyngakbt.se
Välj en sida

Beteendeterapi Falkenberg

Lynga KBT – beteendeterapi Falkenberg

Få hjälp med beteendeterapi

Varmt välkommen till mig, Kajs-Marie Unosson, som äger och driver Lynga KBT AB. Min mottagning ligger i Morup, lätt tillgänglig för alla i Falkenberg med omnejd som är intresserade av beteendeterapi. Jag är socionom och legitimerad psykoterapeut i KBT samt har många års erfarenhet av arbete inom sjukvård, habilitering, primärvård och företagshälsovård.

Du är välkommen att kontakta mig redan idag, alla kontaktuppgifter finns på hemsidan. Här blir du professionellt bemött i en personlig och lugn miljö. KBT är en väl beprövad, hjälpsam och effektiv metod för behandling av ångest, stress, nedstämdhet, utmattning och kris.

Beteendeterapi Falkenberg
Vill du veta mer?

Beteendeterapi

Välkommen till mitt företag. Jag hjälper dig som mår dåligt och som är intresserad av att få hjälp. Om detta stämmer och om du bor i Falkenberg med omnejd, så passar Lynga KBT AB dig perfekt. Jag ger allt för att du skall må bra igen.

100 procent nöjda kunder

Det är viktigt för mig att du som får hjälp av mig verkligen känner att jag gör allt för dig. Jag hjälper dig alltid tills du mår bra och inte vill ha hjälp av mig mera. Mitt mål med alla behandlingar är en 100 procent nöjd kund.

Erfarenhet

Tack vare lång och gedigen kompetens inom området, så har jag möjlighet att hjälpa dig med de flesta psykologiska problem. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till mig, så hjälper jag dig.